INFANTIL

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. INFANTIL

CURS 2020-2021

Benvolgudes families;

Us presentem els horaris definitius de les ‘activitats extraescolars que hem preparat per al proper curs, amb una petita explicació de cadascuna de les activitats al final. Podreu trobar també informació sobre els objectius proposats i dades de contacte de les persones que porten a terme cada activitat, per si volguéssiu ampliar dita informació. 

En cas d’incidència o suggeriment, també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a extraescolars@pinediques.com 

Aprofitem per informar-vos que aquest any NO es durà a terme l’activitat de natació degut a que des de l’EAS no s’impartiran cursets com a conseqüència de les mesures adoptades per la pandemia. 

Les activitats de migdia només són per als alumnes de P4 i P5 ja que els alumnes de P3 dinen a les 12:30. Aquestes activitats també les poden fer els alumnes que no utilitzin el servei de menjador i les families els podran recollir a les 13:30 a la escola quan acabi l’activitat.

Moltes gràcies!

DILLDIMDIMCDIJDIV
12:30 – 13:30Robòtica “Primers Robots” Anglès  Som
artistes!
      
16:30 – 17:30Ioga (P5) 
Ioga
(P3 i P4) 

Mini gym

 (P3 i P4)

 


16:30-18:00Trail
(P5)
Horaris extraescolars a educació infantil


ANGLÈS: de la mà de Irene Bares, del centre Mellow Yellow

És una introducció a aquesta llengua que per la majoria dels infants és totalment nova. A través de cançons, contes, vocabulari i altres històries, els nens i nenes aprenen que hi ha nens al món que parlen anglès. 
Aprenen a anomenar els animals, els colors, els números, els objectes de l’escola, el menjar, les parts del cos i tot allò que ells mateixos vulguin proposar.

MINI-GYM: monitors del Club Gimnàstic Vic

El Mini-gym és una activitat d’iniciació a la gimnàstica artística per a nens i nenes on es treballen les diferents capacitats motrius que engloba aquesta disciplina esportiva (coordinació, agilitat, equilibri, força, flexibilitat, concepció corporal) a partir de la base dels diferents elements gimnàstics, artístics i acrobàtics com la tombarella, equilibris invertits (vertical, roda…), etc.

SOM ARTISTES – TALLER DE MANUALITATS: taller de Clara Bosch

En aquesta activitat, mirarem de potenciar al màxim l’expressió plàstica, la creativitat i l’autonomia;

  • l’expressió plàstica ens ofereix la possibilitat de comunicar sentiments i sensacions que en ocasions són difícils d’expressar en llenguatge oral o escrit (sobretot pels més petits)
  • la creativitat; treballarem el procés creatiu, que ens obre les portes per trobar nous camins i solucions originals i que ens serà d’utilitat en molts altres àmbits de la vida
  • l’autonomia afavorirà la confiança en nosaltres mateixos

A partir d’una proposta de treball i d’una tècnica concreta, oferirem diversos materials per combinar, experimentar, manipular, construir… de manera que cada alumne tria, rumia, decideix… o se l’ajuda a fer-ho, per tal que tots els treballs siguin personals i diferents.
A Educació Infantil farem un taller de construcció de joguines; objectes que després es podran utilitzar per jugar. 

IOGA: amb la Laia de Ioga al Vol

Classes de ioga per nens i nenes a càrrec de Laia Pagespetit, instructora de ioga i creadora del projecte Alça el Vol (www.iogaelvol.com). L’objectiu de les classes de ioga és aportar als nens i nenes un espai lliure, de creixement tant mental com físic. Practicarem ioga a través de les postures, la respiració, el joc, i la música.
Valors de Alça el vol: el ioga és una pràctica inclusiva, no entèn d’edats, gènere o capacitats físiques/mentals. Tothom és benvingut a la pràctica. Ioga significa unió, per tant, ens unim per acostar el ioga d’una forma terapèutica a tothom.

Material que cal portar;
– una estoreta per posar a terra

ROBÒTICA, PRIMERS ROBOTS: amb els monitors de En-giny Tecnologia

El taller de Primers Robots introdueix de manera molt intuïtiva i divertida als alumnes d’educació infantil al món de la programació i la robòtica.
Durant el taller s’utilitzen els robots Beebot que permeten que els nens i nenes es familiaritzin amb la programació d’ordres senzilles mentre juguen, combinat amb tota mena de jocs de construcció, taulers de temàtiques diverses i altres elements que interaccionen amb el robot, tot això sense fer ús de pantalles.

La metodologia aplicada es basa sempre en el joc o històries utilitzant els recursos esmentats i que situen el nen/a en una illa pirata o una ciutat, per exemple, on haurà d’interpretar els elements que en formen part per superar diverses missions amb el robot, mentre utilitza les matemàtiques, la lògica, la coordinació, entre molts d’altres.
Durant les sessions es plantejaran diferents reptes que fomentaran l’autoaprenentatge, la creativitat i el treball en equip per tal de resoldre’ls. 

Podeu consultar més informació sobre el taller a www.en-giny.com, contacten-giny.com i al 628167204.

TRAIL: Roger Tuneu

Atenció!! Aquesta activitat es durà a terme fora de la escola, sortint des de l’edifici de primària. Els pares/mares seran els responsables de portar els seus fills/es a l’edifici de dalt a les 16:30.

Un nou concepte de Trail Running. El Trail o cursa de muntanya és el mitjà  que utilitzem per treballar tot un seguit d’objectius paral·lels que estimulin, enriqueixin i ajudin al creixement i desenvolupament personal de tots els nens i nenes.
No només correm, també ens orientem, descobrim el medi, treballem en equip i molt més!

Material que cal portar;
– roba i calçat adequat (a poder ser, bambes de muntanya)
– aigua i berenar
– frontal (de desembre a febrer)