Extraescolars (info)

Us avancem la proposta de les activitats extraescolars del curs 2023-2024 (actualitzat el 22/8/23).
Aquesta proposta no és definitiva i dependrà de les inscripcions, ja que necessitem un mínim d'alumnes inscrits per poder dur a terme cada activitat.

Trobareu informació sobre cada activitat a l'apartat "Comissió extraescolars -> infantil" i "Comissió extraescolars -> primària".

Proposta activitats infantil 2023-24

Proposta activitats primària 2023-24


Els preus de les activitats són els següents;
- 25€/mes les activitats d'1h de durada
- 35€/mes les activitats d'1h30 de durada
- 75€/trimestre l'activitat de natació
- 40€/mes hoquei (activitat d'1h30 que es realitza 2 cops per setmana)

Les activitats són trimestrals, i un cop començat el trimestre, es cobrarà íntegrament la quota de l'activitat a finals de trimestre, encara que l'alumne es doni de baixa abans d'acabar el trimestre. Al desembre i març es pot donar de baixa d'una activitat enviant un mail a extraescolars@pinediques.com per no començar el trimestre següent i donar de baixa el cobrament de l'activitat a partir d'aquell moment.

A continuació trobareu el calendari de les sessions de natació de l'EAS, així com els dies de portes obertes, que es fan a finals de cada trimestre, i acompanyades d'un informe de cada alumne/a.

(Pendent de concretar calendari (dies sessions i portes obertes) amb l'EAS Taradell. Esperem tenir-ho disponible durant la primera setmana de setembre. Disculpeu les molèsties)