Extraescolars

NOVETATS A PARTIR DEL GENER!!
Degut als canvis que hem hagut d’afrontar durant el primer trimestre en quant a les activitats extraescolars, la comissió d’extraescolars i la junta de l’AMPA han elaborat un nou protocol de cara al segon trimestre. Aquest protocol pretèn recollir les diferents possibilitats amb les que ens podem trobar segons la evolució i efectes de la pandèmia.

ATENCIÓ! A continuació us adjuntem els protocols que han elaborat els monitors de les diferents activitats per al segon trimestres.

NOVETATS A PARTIR DEL 23 DE NOVEMBRE!!
Degut als canvis segons el Pla d’Obertura Progressiva de les Activitats decretat pel Departament de Salut, us volem informar de com quedaran a partir d’ara les activitats extraescolars.
En cas que els vostres fills facin alguna activitat que es vegi afectada per un format híbrid (presencial i telemàtic), el monitor/a de l’activitat es posarà en contacte amb les families per informar-vos dels horaris i enviar-vos les tasques a fer de forma telemàtica.

A continuació us presentem el quadrant de les activitats extraescolars tal i com es faran a partir del 23/11/20 i sempre depenent de les normatives que ens faci arribar el departament.
L’anirem actualitzant sempre que hagi canvis.

ATENCIÓ!!
En cas d’incidència en alguna de les activitats s’informarà per correu electrònic a les families afectades el més aviat possible. Degut a que aquestes incidències poden ser degudes als protocols establerts pel covid, les informacions poden donar-se amb poc temps d’antel·lació.
Preguem disculpeu les molèsties i us demanem que estigueu al cas del vostre correu electrònic. 
Gràcies

Benvolgudes families.

Us adjuntem informació sobre les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que ofereix l’AMPA per aquest curs 2020-2021.
Per dubtes i/o aclariments, podeu adreçar-vos a extraescolars@pinediques.com  on us respondrem tan aviat com ens sigui possible.
 
Alguns aspectes importants;
–  totes les activitats extraescolars començaran la setmana del 28/9/20 i acabaran la setmana del 31/5/21.
 
– totes les activitats són anuals, però el cobrament és trimestral, mitjançant domiciliació bancària al número de compte que ens indiqueu en el moment de la inscripció.
 
– recordar-vos que durant el curs, els alumnes fan algunes activitats en horari escolar fora de la escola (per exemple a Can Costa i Font), i la escola demana que se’ls reculli allà. En aquestes ocasions, serà responsabilitat dels pares i mares acompanyar els seus fills/es a la escola per realitzar l’activitat extraescolar.
 
 
Preus activitats:
 
– 20€/mes les activitats 45 minuts
 
– 25€/mes les activitats d’1h
 
– 35€/mes les de 1’5h
 
aquest any NO es durà a terme l’activitat de natació, però si durant el curs es pogués oferir i començar-la el segon o el tercer trimestre, us ho fariem saber el més aviat possible
 
Baixa d’una activitat:
– en cas que es produeixi una baixa una vegada començada l’activitat, es farà el cobrament de la totalitat de l’activitat del trimestre en curs.
 
– en cas de voler deixar l’activitat, caldrà que es comuniqui per correu electrònic a extraescolars@pinediques.com abans no s’iniciï el següent trimestre escolar.
 
Altres aspectes:
– per participar de qualsevol activitat extraescolar, cal haver facilitat a l’AMPA el formulari d’inscripció de soci (el trobareu a la web de l’AMPA), així com també cal haver pagat la quota de l’AMPA.
 
– tots els alumnes hauran de fer un pagament de 7€ en concepte d’assegurança, que es carregarà juntament amb l’import del rebut bancari del 1r trimestre.