Extraescolars

Benvolgudes families.
Us adjuntem informació sobre les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que ofereix l’AMPA per aquest curs 2019-2020.
Per dubtes i/o aclariments, podeu adreçar-vos a extraescolars@pinediques.com  on us respondrem tan aviat com ens sigui possible.
Alguns aspectes importants;
– com a novetat aquest curs, totes les activitats extraescolars començaran la setmana del 30/9/19 i acabaran la setmana de l’1/6/20.
– totes les activitats són anuals, però el cobrament és trimestral, mitjançant domiciliació bancària al número de compte que ens indiqueu en el moment de la inscripció.
– recordar-vos que durant el curs, els alumnes fan algunes activitats en horari escolar fora de la escola (per exemple a Can Costa i Font), i la escola demana que se’ls reculli allà. En aquestes ocasions, serà responsabilitat dels pares i mares acompanyar els seus fills/es a la escola per realitzar l’activitat extraescolar.
Preus activitats:
– 16€/mes les activitats 45 minuts
– 21€/mes les activitats d’1h
– 31’5€/mes les de 1’5h
– natació té un cost de 65€/trimestre (195€/any), que inclou l’acompanyament dels monitors des de la escola fins a l’EAS i suport a l’hora dels vestuaris.
– els alumnes inscrits a Trail, a part de la quota mensual, han d’abonar 50€ en concepte de matricula obligatòria que inclou la quota de soci al Centre Excursionista Taradell, l’assegurança a la FEEC C i una samarreta del 3e. En cas de ser soci de qualsevol centre excursionista i/o tenir l’assegurança de la FEEC, ens ho haureu de comunicar, i així pagarieu només una part o res d’aquesta matricula.
Baixa d’una activitat:
– en cas que es produeixi una baixa una vegada començada l’activitat, es farà el cobrament de la totalitat de l’activitat del trimestre en curs.
– en cas de voler deixar l’activitat, caldrà que es comuniqui per correu electrònic a extraescolars@pinediques.com abans no s’iniciï el següent trimestre escolar.
Altres aspectes:
– per participar de qualsevol activitat extraescolar, cal haver facilitat a l’AMPA el formulari d’inscripció de soci (el trobareu a la web de l’AMPA), així com també cal haver pagat la quota de l’AMPA.
– tots els alumnes hauran de fer un pagament de 7€ en concepte d’assegurança, que es carregarà juntament amb l’import del rebut bancari del 1r trimestre.

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Les Pinediques