Documents

Us podeu posar en contacte amb nosaltres i us farem arribar qualsevol document, mitjançant el correu: afa@pinediques.com

Aquí podeu trobar alguns dels documents d'ús més freqüent.
Recordeu que necessitem la documentació original i l'heu de signar a mà; la podeu entregar al vostre tutor/a el primer dia de curs.

DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA a entregar per formar part de l'AFA;
Full inscripció soci AFA
Full drets d'imatge AFA

Si el vostre fill/a fa alguna ACTIVITAT EXTRAESCOLAR heu d'autoritzar si marxa sol/a o autoritzar a algú que no sigui el pare o la mare a recollir-lo/a. Heu de signar el següent document i entregar-lo al monitor de l'activitat el primer dia de l'activitat. Cal signar i entregar una còpia d'aquest document a cada una de les activitats que realitzi l'alumne.

Autorització sortida-recollida extraescolars
Autorització sortida-recollida casal jornada intensiva (només casal de Nadal o juny).

Us demanem si us plau, que llegiu el protocol incidències activitats extraescolars i parleu amb els vostres infants sobre ell.

Per fer ús del SERVEI MATINAL (comença a les 7:30 del matí) heu de portar en paper el següent full d'inscripció el primer dia que es faci ús del servei i entregar-ho a la monitora.

Per fer ús del SERVEI DE MENJADOR heu de donar-vos d'alta a la intranet de la empresa 7iTria. Aqui podeu trobar l'enllaç del procediment que heu de seguir i aqui com fer la inscripció.
I aquesta és la informació general que ens ha fet arribar 7iTria.

Si voleu participar al projecte engegat el curs 2021-2022 de BUS A PEU, podeu consultar la normativa i podeu inscriure-us al següent enllaç (pendent d'enllaçar).