Borsa de voluntaris

La Borsa de Voluntaris serveix per gestionar les dades d'aquelles persones vinculades a l'escola (pares, mares, tiets, tietes, avis i iaies...) per tal que puguin col·laborar en diferents tasques que es proposen des de l'escola (preparar els esmorzars saludables amb fruita 1 cop al mes, acompanyament a sortides i excursions, acompanyament al Bus a Peu, fabricació del Projecte Pati...).

Després, l'AFA i l'escola utilitzen aquest llistat segons les seves necessitats i segons disponibilitat dels voluntaris.

Actualment la comissió té les següents tasques;
- recollir les necessitats proposades per l'escola
- actualització i seguiment de les dades de la Borsa
- cura del compliment de les normatives vigents per a la realització del voluntariat

Si t'animes a fer de voluntari, només cal omplir el següent formulari i aportar la documentació necessària.

Formulari voluntaris 2022-2023

La Declaració Jurada és obligatòria per qualsevol persona que vulgui col·laborar amb alguna activitat que proposi l'escola.

El Certificat de Delictes Sexuals és obligatori aportar-lo només per aquelles persones que durant alguna de les activitats en les que col·labori tingui un contacte directe amb algun alumne.
Un cop el tingueu ens el podeu enviar per correu electrònic, o si teniu dificultats per aconseguir aquest certificat (es fa via telemàtica), podeu contactar amb voluntarisimobilitat@pinediques.com