Borsa de voluntaris

La Borsa de Voluntaris serveix per gestionar les dades d'aquelles persones vinculades a l'escola (pares, mares, tiets, tietes, avis i iaies...) per tal que puguin col·laborar en diferents tasques que es proposen des de l'escola (preparar els esmorzars saludables amb fruita 1 cop al mes, acompanyament a sortides i excursions, acompanyament al Bus a Peu, fabricació del Projecte Pati...).

Després, l'AFA i l'escola utilitzen aquest llistat segons les seves necessitats i segons disponibilitat dels voluntaris.

Actualment la comissió té les següents tasques;
- recollir les necessitats proposades per l'escola
- actualització i seguiment de les dades de la Borsa
- cura del compliment de les normatives vigents per a la realització del voluntariat

Si t'animes a fer de voluntari, només cal omplir el següent formulari i aportar la documentació necessària.

Formulari d'inscripció curs 2023-2024.

La Declaració Jurada és obligatòria per qualsevol persona que vulgui col·laborar amb alguna activitat que proposi l'escola.

El Certificat de Delictes Sexuals és obligatori aportar-lo només per aquelles persones que durant alguna de les activitats en les que col·labori tingui un contacte directe amb algun alumne.

Un cop el tingueu els dos documents (declaració jurada i certificat de DS) els podeu enviar per correu electrònic, o si teniu dificultats per aconseguir aquest certificat (es fa via telemàtica), podeu contactar amb voluntarisimobilitat@pinediques.com