Sortida matinal en família, amb SOM DONES

Des de SOM DONES de Taradell ens proposen una sortida matinal en família; anar al Museu Industrial del Ter de Manlleu que ens dóna la possibilitat de fer una visita teatralitzada a càrrec de la companyia Corcia Teatre. A través d'aquesta experiència podrem conèixer, de manera dinàmica i divertida, el treball a la fàbrica, el canal industrial i alguns aspectes de la vida quotidiana durant el segle XIX.

La visita teatralitzada l'han titulat L'ESPERIT DEL TER, darrera aquest títol s'amaguen uns misteriosos personatges, en Quim o l'Assumpte (en el nostre cas serà l'Assumpte), ambdós nascuts en plena industrialització manlleuenca i atrapats, després de la seva mort, a la fàbrica de Can Sanglas —actual seu del museu—. Aquesta modalitat de visita teatralitzada recorre l'exposició permanent "La fàbrica de riu",  on podrem veure les diferents màquines del procés de transformació del  cotó en fil. A més a més, en un moment del recorregut veurem la restaurada turbina Fontaine en funcioment.

La sortida serà aquest diumenge 20 de maig a 2/4 de 10 del matí del parquing de la Carpa, la visita és a les 10 del matí. El preu serà de 5€ per persona, i si us voleu apuntar ho podeu fer a les botigues: Margarita Puig - Passeig Sant Genís, 29 (davant parada bus) i Maria Raurell - Passeig Domènec Sert, 27

Podeu anar-hi tota la família, així tots podreu gaudir d'un matí inmersos en la història tèxtil de la nostra comarca.

 Us podeu apuntar fins el dia 17 de maig. somdones@hotmail.com