RECOLLIDA PREMI ESPIRAL EDUBLOGS

El passat dissabte, 8 de juny, vam anar a Madrid en representació de l'AMPA per recollir el premi que s'havia adjudicat al nostre bloc. La cerimònia d'entrega de premis va ser molt emotiva. Anàven passant les diferents categories i els nervis anàven en augment. Finalment van entregar els premis a la categoria de blocs de famílies i es va desvetllar la incògnita: havíem guanyat la baldufa de plata.

Estem molt orgullosos d'haver rebut aquest reconeixement, otorgat per un nombrós jurat format per professionals del món de l'educació molt involucrats en l'ús de les noves tecnologies a les aules, i que han decidit premiar la nostra feina.

Des d'aquí volem felicitar a tots els participants i als altres blocs guanyadors. Especialment us convidem a visitar els altres blocs finalistes en la categoria de Blocs d'Associacions de Famílies: El Bloc de l'Ampa de l'escola El Vinyet: http://www.ampavinyet.blogspot.com.es/, premi baldufa d'or; i el bloc de l'AFA Escola Els Provençals: http://www.afaproven.wordpress.com/, premi baldufa de bronze.

Si voleu veure la resta de premiats en les diferents categories podeu visitar la web d'Espiral Edublogs: http://www.espiraledublogs.org