PROPOSTES JORNADA REDUÏDA

L’horari de les propostes són a la tarda de 3 a 2/4 de 5h pel dies del 10 al 21 de juny, ambdós inclosos.

Durant aquestes dues setmanes l’escola aplica la jornada continuada pel que es redueix l’horari lectiu.

Ja us podeu inscriure, des d’ara mateix!!

Les inscripcions són fins el 30 de maig!

La inscripció telemàticament la podeu fer a través del link que trobareu just a la columna esquerra del blog.

RECORDEU LES PROPOSTES:

NATACIÓ:

Els nens i nenes de P4 fins a 3er podran anar a la piscina al Club Pati Vic.

El curs inclou les 10 sessions de natació, l’autocar i l’acompanyament amb monitoratge. La tornada es preveu, aproximadament, a ¼ de 6 de la tarda. Es faran grups segons el nivell. L’últim dia els pares podran assistir a la demostració i hi haurà l’entrega dels cavallets.

MÚSICA:

Al parvulari, els nens i nenes de P3 i P4 podran sumar-se a la proposta d’alguns del professors de l’Escola de Música de Taradell. El projecte: La rebel·lió a la cuina d’Antoni Miralpeix.  Els alumnes treballaran els diferents oficis del músic, experimentaran l’interpretació musical, la composició, la fabricació d’instruments (luthiers)... La metodologia serà molt vivencial, buscant la experimentació i la creativitat estimulant, així, la seva imaginació. D’altra banda, el treball serà molt cooperatiu (treball individual, petit grup o col·lectiu) estimulant així els diversos rols de l’alumne. L’últim dia els nens i nenes representaran l’obra davant de les famílies.

Més informació:PROJECTE MÚSICA

Aquí veureu el resultat del treball de l'any passat:Vídeo d'en Pere i el llop_ 2013

LAND ART:

Pel nens i nenes de P4 i P5 els proposem crear i experimentar amb materials naturals, descobrint el LAND ART i la natura  interpretant l’obra de Andy Goldsworthy. Com l’artista, treballarem amb materials que ens proporciona la natura  o amb el mateix paisatge, fulles i branques, flors, fang. Experimentarem amb diferents tècniques, treballant el color, línia, volum i construcció per acabar realitzant una instal·lació a diferents espais de l’escola. L’objectiu és experimentar i conèixer materials i tècniques que els permetin expressar noves sensacions i emocions. Aquesta activitat estarà dirigida per la Paquita i la Teresa de Pakdart. L’últim dia, les famílies podran veure’n els resultats.

Més informació:PROJECTE LAND ART

ANGLÈS:

Els nens i nenes de 3er, 4art, 5è i 6è, tindran la possibilitat de fer un intensiu d’anglès. I com no podia ser d’altre manera, el tema seran les vacances, “THE HOLIDAY”. Aprendrem molt vocabulari, parlarem de les activitats que podem fer durant les vacances en família, ens imaginarem els llocs que podem visitar, el què podem menjar, la roba que ens hem d’emportar, etc. Es treballarà en grup i cadascun dissenyarà les seves vacances .., a la ciutat, a la platja o la muntanya?. L’activitat serà dirigida per l’Anna Sala de l’Escola d’Idiomes Britannia.

MÀGIA:

Als nens i nenes de 1er, 2on i 3er als que el agrada LA MÀGIA ara tindran la possibilitat d’aprendre i crear molt trucs. T’ensenyarem a fer jocs increïbles i il·lusionar a tots els teus amics i familiars. Aquest vol ser un taller d'iniciació a la cartomàgia per introduir-te en aquest món de misteris i il·lusió. Esdevindràs el mag de la família..., els deixaràs a tots ben bocabadats!!

Pst pst.., però sobretot secret professional, el COM no s’explica MAI.

L’últim dia els nens i nenes faran l’espectacle de màgia davant de les famílies. L’activitat serà dirigida pel Mag Roger, membre de Il·losona, l'Associació de mags d'Osona i Lluçanès. 

Més informació: PROJECTE MÀGIA

ROBÒTICA:

Pels més grans de l’escola, els de 4art, 5è i 6è, podran iniciar-se en el món de la ROBÒTICA. La dinàmica serà molt pràctica; cada dia, s’elaboraran petits experiments per tal d'assimilar els diferents components que es poden utilitzar, i d’aquesta manera es sumaran per, finalment, acabar creant un petit robot amb unes funcions molt limitades. Es farà una petita introducció, sense entrar a fons en els conceptes i tractant els components utilitzats com a "caixes negres", a la programació d'elements electrònics que interactuïn amb l'entorn usant sensors i actuadors controlats per un microcontrolador (un petit ordinador que està dins un sol xip) que conté el programa que dissenyarem. El microcontrolador que utilitzarem és l'Arduino, una eina simple, econòmica i molt usada en entorns educatius, però alhora molt potent. L’activitat serà dirigida per Toni Font. L’últim dia, les famílies podran veure’n els resultats.

Més informació:IniciacioRobotica

Els preus són:

  • Música, Anglès, LandArt, Màgia i Robòtica. Preu de 56€
  • Curs de natació. Preu de 135€

El nen o nena del parvulari que no hagi fet cap extraescolar al llarg del curs caldrà que sigui assegurat. El cost és de 7€.

Cal tenir present que a totes les activitat hi ha haver un mínim i màxim de nens inscrits perquè es realitzi segons el programa.