Maria Jesús Comellas, conferenciant

La Dra. Maria Jesús Comellas ens visitarà el proper dijous 17 de maig a les 21:30 a Can Costa i Font, convidada per les AMPAs de les diferents escoles de primària de Taradell; Escola el Gurri, Escola de Sant Genís i Santa Agnès i Escola Les Pinediques. Aquest esdeveniment serà el segon acte organitzat conjuntament i amb la col·laboració del Consell Escolar Municipal de Taradell.

La ponent és Doctora en Psicologia amb experiència en totes les etapes educatives, és especialista en orientació familiar i escolar.

És també professora titular del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i directora del curs de postgrau Orientació i estratègies per al debat educatiu en el context familiar, de la UAB.

Col·labora en l’Espai de debat educatiu en el territori amb i per a les famílies, el projecte de la Diputació de Barcelona que es desenvolupa en diferents municipis de la demarcació territorial. Així mateix, intervé en diversos mitjans de comunicació, on tracta sobre temes educatius, per exemple el dia “Ara”.

És autora d’alguns llibres com els següents, començant pel més destacat:

Escola de pares (2007) Carta a una mestra (2008) Educar en la comunidad.
Acompañando a la familia en el día a día (2009)
Los hábitos de autonomía. Proceso de adquisición. Hitos evolutivos y metodología (2001) Família i escola:
compartir l’educació (2009)