Loteria 2018

Benvolgudes famílies,

ens adrecem a vosaltres per oferir-vos informació sobre quina és la situació actual de la participació en la loteria de Nadal d'enguany.

L'any passat vam repetir el sistema portat a terme en anys anteriors, és a dir, es van adquirir participacions de la Loteria Nacional. Atès que hi van haver famílies que ens van sol·licitar la possibilitat d'obtenir bitllets de la Grossa de Nadal, des de l'AMPA n'hem estat estudiant la viabilitat. Un cop valorat, us hem de comunicar que per la complexitat en la gestió i l'organització i en cas de que aquest curs es tornin a vendre bitllets de loteria, serien novament de Loteria Nacional.

Cal tenir en compte que, fins a dia d'avui, es portava a terme la venda de loteria per motius estrictament econòmics: la loteria és una de les fonts d'ingressos més importants per l'AMPA, que permet un interessant marge de benefici que repercuteix directament en les activitats i el dia a dia dels nostres fills.

Arribats a aquest punt, ens agradaria no haver de prendre la decisió sols i desitjaríem saber la vostra opinió. És per aquest motiu que hem habilitat, fins el proper dimarts 2 d'octubre, una enquesta web molt breu per tal que ens feu arribar el vostre parer.

Esperem la vostra col·laboració i comprensió,

Junta de l'AMPA.

One thought on “Loteria 2018

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.