Llegeix! Revistes

Revista Piu-Piu

És la primera revista en català per a nens i nenes d’1 a 3 anys que compta amb l’assessorat de «Nascuts per Llegir», que donem eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.

 

 

 

 

Revista Cavall Fort

Una revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, divertida i interessant, amb un contingut i una presentació de màxima qualitat, que ajudi els seus lectors a adquirir el gust per la lectura, els desvetlli la curiositat pel món que els envolta, els estimuli la creativitat i sigui, en definitiva, un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor.

 

 

 

 

 

Revista Tatano

La revista creada per als lectors de 4 a 8 anys que es troben en les primeres etapes de l’aprenentatge de la lectura.

 

 

 

 

 

 

Revista dels Súpers

Aquest gener del 2011 neix la revista del Club Súper 3. Hi trobereu de tot: sèries, les aventures del Pau a la natura, trucs màgics de la Lila… !

 

 

 

Revista REPORTER DOC

Reporter Doc: per descobrir els secrets del món Animals:  A través de cada reportatge, el lector, de 9 a 11 anys, coneix l’hàbitat dels animals, els seus costums i els aspectes més curiosos. La  secció de Ciència li proposa una trobada amb els grans descobriments i últims avenços científics. La d’història, amb il·lustracions divertides, un llenguatge planer i amè i diversos nivells de lectura, el nen/la nena gaudirà dels esdeveniments històrics. I la secció del món, per comprendre altres cultures i familiaritzar-se amb els costums d’altres pobles. 10 números, inclou un especial Nadal i un especial Estiu amb més pàgines i activitats.

 

 

 

 

REVISTA CUCAFERA

Cucafera, per créixer en tots els sentits Per explicar fantàstics contes, il·lustrats amb tota la cura i adaptats 
a l’edat de 3 a 6 anys  i centres d’interès per desenvolupar la imaginació, 
ampliar el vocabulari i fomentar la motivació per la lectura. Per descobrir i observar. Reportatges per conèixer el món que l’envolta 
i respondre les preguntes que es fa, de la mà d’experts en Educació Infantil 
i amb il·lustracions de fotos i dibuixos que l’ajudaran a entendre tota la informació. Per retallar i jugar. Jocs educatius per desenvolupar la psicomotricitat, l’observació, la creativitat… Per passar-ho bé tot sol o per compartir. 10 números, inclou un especial Nadal i un especial Estiu.

 

 

 REVISTA TIRO-LIRO

Tiroliro: per aficionar-se a la lectura Conte. Històries emocionants, divertides, d’intriga… que atrapen el lector de 6 a 9 anys. 
Dividit en capítols, amb una lletra que fa la lectura fàcil i amb resums que permeten fer pauses i tornar a la història fàcilment. Jocs. Per superar petits reptes, passar-ho bé i aprendre mentre practiquen destreses molt útils en aquesta etapa educativa. Còmic. Una altra forma, fàcil i divertida, d’entrar en la lectura. 
Històries plenes d’humor i peripècies que es llegeixen d’una tirada I molt més: Pàgines d’observació i descobriment d’animals, receptes, endevinalles, manualitats, experiments… 10 números, inclou un especial Nadal i un especial Estiu amb més pàgines i activitats

 
 
 
 
 
REVISTA EUREKA
 

Eureka és una revista gratuïta de divulgació científica i humanística que apropa la ciència d’una forma amena i entretinguda a l’alumnat d’ESO i Batxillerat de Catalunya. Per això, es distribueix gratuïtament als centres escolars (entre 50 i 100 exemplars per centre) on molts professors la fan servir a classe per introduir temes del programa o simplement per tractar-ne paral·lelament de nous. Eureka combina l’explicació de conceptes bàsics amb l’actualitat científica i relaciona els fenòmens científics amb exemples quotidians i propers a l’alumnat per facilitar-ne la comprensió i desvetllar el seu interès. Tot plegat, en un llenguatge planer que no desmereix el rigor d’una publicació creada per joves investigadors i professors de la Universitat de Barcelona i altres centres de recerca.

LA REVISTA DE LES TRES BESSONES

 
La Revista de Les Tres Bessones, està editada per Cromosoma Edicions i El Periódico de Catalunya, i destinada a la canalla. Així doncs, el món de l’Anna, la Teresa i l’Helena ara ha pres forma de publicació mensual amb jocs, còmics, retallables, endevinalles, contes, idees pel cap de setmana i una secció en anglès.
 A més a més, les Bessones vénen acompanyades per personatges com la Bruixa Avorrida, la Mercè Bonjoc, en Juanito Jones i en Pipsqueak, i entre tots pretenen que tota la família, però sobretot els més menuts, s’involucrin en els seus continguts variats, atractius i didàctics.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.