JORNADA INTENSIVA. PROPOSTES

Recordeu que durant el mes de juny a l’escola s’aplica la jornada continuada pel que es redueix l’horari lectiu. És per aquest motiu que l’AMPA us proposa algunes activitats per tal de completar la jornada. L’horari de les propostes són a la tarda de 3 a 2/4 de 5h  del 6 al 21 de juny, ambdós inclosos.

Recordeu que les activitat hi ha un mínim i també un màxim de places. Pel que es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.

A aquesta pàgina trobareu el formulari per fer la inscripció. Cal que la feu abans del dia 20 de maig.  Qualsevol qüestió a extraescolars@pinediques.com

El preu és igual per cadascuna de les activitats, les 12 sessions, i per nen de: 70€. El nen o nena del parvulari que no hagi fet cap extraescolar al llarg del curs caldrà que sigui assegurat. El cost és de 7€.

PROPOSTES:

  • Els nens i nenes de P4, P5, 1er i 2on podran anar a la piscina al EAS TARADELL, nou equipament d’esport i benestar de Taradell. El curs inclou les 12 sessions de NATACIÓ  i el desplaçament a peu amb monitoratge. Es faran grups segons el nivell. El nombre d’inscrits és limitat pel que es realitzarà segons ordre d’inscripció. Els nens i nenes caldrà recollir-los a 2/4 de 5 davant l’entrada de la piscina.
  • Al parvulari, els nens i nenes de P3, P4 i P5 podran sumar-se a la proposta d’Intringulis Companyia amb la Núria Aragay. Taller de jocs amb materials reciclats inspirats en dotze oficis de l'estiu Les activitats seran diverses i engrescadores. Farem un mural amb els dotze oficis d'estiu escollits, per jugar a fer de mares i pares. Construirem un carret de fer gelats, un circuït de camells a les dunes del desert, unes canoes per creuar el mar, organitzarem festes per celebrar l'inici de l'estiu com la patum, farem barrets i tota mena de jocs,...  també en farem de relacionats amb l’aigua per si fa molta calor. L’últim dia els nens i nenes convidaran les famílies a compartir aquest viatge al pati de l'escola.
  • Als nens i nenes de 1er, 2on i 3er als que els agrada la CUINA ara tindran la possibilitat de fer cuinetes. La Dolors Bou, pastissera amb experiència, ens iniciarà en les habilitats de la cuina més fàcil i bàsica. Promovent la participació dels nens a  la cuina ens ho passarem molt bé elaborant receptes de tot tipus. Farem dotze plats diferents. Farem magdalenes, pa, batuts, pizza, galetes...  Ens ho passarem molt bé!!. D’aquesta manera volem promoure una alimentació saludable i responsable i despertar el gust pel menjar.
  • Vols aprendre a cosir? Vine a fer el taller de costura creativa que l’Anna Homs amb COSONES ha preparat pels nens i nenes de 3er, 4art, 5è i 6è. La tècnica que s’utilitzarà a les sessions és el patchwork. Es faran diferents projectes on es treballarà amb una gran varietat de materials i teles. Deixaràs bocabadats als teus amics amb els article que faràs! I a més, serà molt divertit fer-lo! Amb aquests tallers es pretén també fomentar valors personals i socials com poden ser el treball en equip, el companyerisme, la creativitat, l’autonomia, entre d’altres. Alguns dels projectes que proposem realitzar són els següents: samarreta o davantal, decorar una bossa, fer una funda per una llibreta, una gorra, complements,  etc.
  • Pels més grans de l’escola, els de 4art, 5è i 6è, podran iniciar-se al  TENNIS TAULA amb en Jordi Forcada. El tennis taula és un esport d’interior jugat amb raqueta. Es tracta de posar la pilota dins el camp contrari de la taula. Al jugar amb una pilota petita i lleugera la cosa es complica cada cop que anem adquirint més coneixements i volem fer-ho millor i més difícil pel nostre contrincant. Amb aquest esport es treballa la coordinació corporal, els reflexes, la atenció concentració i el treball en equip. Un esport molt complet que ens ajuda a treballar l’agilitat mental i la visual. Serà divertit!