Borsa de voluntaris

La Borsa de Voluntaris serveix per gestionar les dades d'un grup de persones vinculades a l'escola (pares, mares, tiets, tietes, avis i iaies...) per tal que puguin col·laborar en diferents tasques que es proposen des de la escola.
Actualment la comissió té les següents tasques;
- recollir les necessitats proposades per l'escola
- actualització i seguiment de les dades de la Borsa
- cura del compliment de les normatives vigents per a la realització del voluntariat
No tenir AFA suposaria perdre aquesta borsa de voluntariat i, per tant, perdre la oportunitat de col·laborar activament en la millor i el manteniment de la nostra escola; disminuir i/o encarir les activitats escolars, inclòs perdre alguns dels projectes iniciats a l'escola anteriorment com pot ser el dels esmorzars saludables.
Si t'animes a fer de voluntari, només cal omplir el següent formulari i aportar la documentació necessària.

Formulari voluntaris 2021-22

La Declaració Jurada és obligatòria per qualsevol persona que vulgui col·laborar amb alguna activitat que proposi l'escola.

El Certificat de Delictes Sexuals és obligatori aportar-lo només per aquelles persones que durant alguna de les activitats en les que col·labori tingui un contacte directe amb algun alumne.
Si teniu dificultats per aconseguir aquest certificat (es fa via telemàtica), podeu contactar amb voluntarisimobilitat@pinediques.com