PRESENTACIÓ EXTRAESCOLARS I CALENDARI NATACIÓ

CURS 2019-2020

Benvolgudes families;

Aqui us deixem una petita carta de presentació de cadascuna de les activitats extraescolars que es duran a terme aquest curs, on hi trobareu informació sobre els objectius proposats i dades de contacte de les persones que porten a terme cada activitat.

En cas d’incidència o suggeriment, també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a extraescolars@pinediques.com

Esperem que els vostres fills i filles gaudeixen i aprenguin d’aquestes activitats.

TRAIL. A càrrec de Roger Tuneu.

Sessions de 90 minuts.

Un nou concepte de Trail Running. El Trail o cursa de muntanya és el mitjà que utilitzem per treballar tot un seguit d’objectius paral·lels que estimulin, enriqueixin i ajudin al creixement i desenvolupament personal de tots els nens i nenes.

No només correm, també ens orientem, descobrim el medi, treballem en equip i molt més!

NATACIÓ.  EAS, Espai d’Aigua i Salut.

El curset de natació dels alumnes de P3 i primària acaben la primera setmana de juny (igual que la resta d’extraescolars).

Per als alumnes de P4 i P5, s’allargarà dues setmanes més (els dos dilluns de jornada intensiva) per poder recuperar algun dia que es perd perque coincideix amb dia festiu.

Hi ha monitors responsables d’aplegar la mainada, tant a l’edifici d’educació infantil com de primària, per desplaçar-se a peu des de la escola fins a la piscina. Una vegada al recinte, la durada de cada sessió serà de 45 minuts. La recollida es farà a la porta de la piscina a les 18h.

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Les Pinediques