Comissió de convivència

Benvolgudes famílies,
Des de la comissió de Convivència de l'AMPA, conjuntament amb l'equip directiu de l'escola, ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar unes enquestes les quals agrairiem ens retornessiu omplertes.
Us fem cinc cèntims de què són i perquè serviran:
L'any passat, l'Ajuntament de Taradell va convocar totes les AMPA's del municipi per iniciar un treball conjunt de poble envers la problemàtica de l'assetjament escolar o bullying a través de l'anomenada Taula de Convivencia de Taradell. D'aquella trobada, en va sortir la percepció que teniem les diferents AMPA's del municipi del tema. Des de l'Ajuntament, ara volen tenir un mapa visual de quina és la percepció que en teniu les famílies, i per això ens han demanat que us fem arribar aquestes enquestes.
Es tracta de que en responguem una per cada fill o filla que tingueu.
Per tal de facilitar-vos la màxim de feina, us donem 3 opcions diferents de retornal-la omplenada:
1. Podeu  impimir-la a través d'aquest correu i portar-la plena el dia de la reunió d'inici de curs del vostre fill/a i entregar-la als mestres o representants de l'ampa que hi hagi.
2. Aquell dia també en repartirem.  Les podeu omplenar posteriorment a casa i retornar un altre dia.
3. Omplir-la el mateix dia de la reunió i entregar-la.
Un cop passades i contestades per totes les famílies de tots els centres educatius de Taradell, l'Ajuntament ens farà un retorn de quin han estat els resultats i a partir d'aquí es definirà el treball a realitzar.
Moltes gràcies per la vostre col.laboració,
Atentament,
AMPA i Escola